IDEAL Residence VILE 3 – Titan Pallady

Ideal Residence Vile 3 dOras: Sector 3
Zona: Titan Pallady
Tip imobil: P+1
Tip apartamente: 3 Camere, 4 Camere
Tip suprafete: 98 – 128 mp
Grad ocupare: 37%
Pret (de la): 76200 euro +TVA

Detalii proiect: Fiecare vila din Ansamblul IDEAL Residence Vile 3 este construita pe 3 nivele, respectiv Parter, Etaj 1 si Pod, cu structura de beton armat in cadre, pereti exteriori si interiori din caramida porotherm, cu sistem de termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm, pod din lemn si acoperis cu tabla Lindab.

Parterul si etajul 1, in suprafata utila totala de 68 mp utili (3 camere) si respectiv 88 mp utili (4 camere), se predau finisate la cheie, cu posibilitatea alegerii finisajelor, iar podul in suprafata de aproximativ 30 mp utili, respectiv 40 mp utili (cat suprafata etajului 1), este executat din lemn si placat cu OSB, avand acces cu scara de pod si izolatie facuta pentru acoperis si va putea fi amenajat pentru solutii variate de depozitare, mic birou, spatiu de joaca etc.

Fiecare vila are acces la o terasa/gradina proprie, cu suprafata de aproximativ 16 mp (3 camere) si 23 mp (4 camere). De asemenea, pentru fiecare vila, este prevazut un loc de parcare de 12,5 mp. Exista posibilitatea si pentru al doilea loc de parcare contra cost si in limita disponibila.

O casa perfecta pentru o familie care isi doreste un apartament cu 3 sau 4 camere, dar sa aiba si curte si loc de parcare si acces privat si o pozitie buna cu acces usor catre metrou, gradinita, scoala, piata, hypermarket, magazine si oras.

Sistem Constructiv:
– Structura de beton armat pe stalpi si diafragme
– Pereti exteriori din caramida Porotherm de 30 cm
– Pereti intre vile din caramida Porotherm de 30 cm
– Compartimentari interioare din caramida Porotherm de 11,5 cm
– Sistem cu termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm
– Tencuiala decorativa

Finisaje si Dotari:
– tamplarie PVC cu geam termopan
– centrala termica Hermann
– baie complet finisata si utilata cu obiecte sanitare
– gresie, faianta si parchet la alegere
– usi interioare din lemn
– usa exterioara antiefractie din metal
– senzor de gaze in bucatarie
– calorifere din otel tip panou
– cablu TV, Internet si Telefonie
– toate utilitatile puse pe pozitii si functionale (apa, gaze, electricitate, canalizare)

Preturi si Disponibilitati:

Vile P+1+Pod Nr Camere Suprafete (mp utili) Preturi (euro)*
Tip A
(C1 si C5)
3 camere + Pod (Hmax 2,3 m) 68 mp utili + Pod 30 mp utili + Gradina 16 mp + Loc parcare 12,5 mp 76.200 euro
Tip B
(C3, C6,C7)
4 camere + Pod (Hmax 2,3 m) 88 mp utili + Pod 40 mp utili + Gradina 23 mp + Loc parcare 12,5 mp 85.700 euro

Vilele C2, C4 si C8, tip B, s-au rezervat deja, felicitari! Va invitam si pe Dvs. la o rezervare.

*Pretul nu contine tva 5%
(pentru a fi eligibil a cumpara un apartament cu 5% tva trebuie sa nu mai fi cumparat anterior nici o locuinta cu tva de 5%, locuinta nu trebuie sa depaseasca 120 mp utili si nu trebuie sa fie mai scumpa de 380.000 lei, in caz contrar se aplica tva de 24%)

Nota: Mai sunt disponibile 5 vile. Va invitam si pe Dvs. la o rezervare!

Modalitati de Plata:
– rezervare vila 1000 euro
– avans minim 5% si restul prin credit Prima Casa
– avans minim 15% si restul prin Credit Ipotecar
– avans pe etape de executie (25%-25%-25%-25%)
– avans negociabil si restul la finalizare
– plata cash

Facilitati:
– parcare
– utilitati contorizate individual exterior
– perimetru securizat

Puncte de interes (maxim 15 minute mers pe jos):
– Metrou
– RATB
– Parcuri
– Scoli primare
– Liceu
– Supermarket
– Hipermarket

Nota:
Pentru a beneficia de personalizarea spatiului interior al apartamentului la maxim, prin alegerea tuturor finisajelor si dotarilor, precum si eventuala modificare a compartimentarii in limitele arhitecturale, trebuie sa rezervati apartamentul din timp, astfel incat locuinta sa corespunda la final intru totul gusturilor dumneavoastra.

Consultantul tau Imobiliar in Apartamente Noi.
Afla parerea noastra si stabileste o vizionare!
Contacteaza-ne !

*Apartamente noi in Bucuresti – Capitala Romaniei este cel mai dinamic oras din punct de vedere imobiliar, avand cele mai multe proiecte de apartamente noi construite sau in curs de constructie din Romania. De-a lungul timpului s-au format distinctiv cateva zone care au dat tonul cresterii proiectelor de apartamente noi, si totodata si tonul cresterii sau revenirii pietei imobiliare. Astfel de zone sunt: zona de Nord cu Baneasa si Bucurestii Noi, zona de sud cu Berceni, zona de Vest cu Militari si zona de Est cu Dristor si Pallady. Aproximativ 70.000 de tranzactii imobiliare s-au incheiat in Bucuresti la nivelul anului 2014, reprezentand 10% din totalul tranzactiilor din Romania.

**Apartamente noi in Sector 3 – Cu o suprafata de 35 km patrati si o populatie de 468.000 de rezidenti, sectorul 3 este printre cele mai atractive zone de investitii imobiliare cu apartamente noi. De asemenea sectorul 3 are parcuri ce insumeaza 131 de hectare, 5 spitale, 18 piete si 70 de unitati de invatamant, dintre care 15 licee si colegii. Cele mai importante zone de dezvoltare imobiliara cu apartamente noi sunt Dristor, Mihai Bravu, Titan si Pallady. Aici gasim toata plaja de oferte de apartamente noi, cu preturi mici, medii si mari, cu zone centrale, semicentrale sau la periferie, cu ansambluri mari de peste 100 de apartamente, cu proiecte de 10 etaje sau de 4 etaje, etc. Sectorul 3 este ideal pentru rezidenta.

Apartamente Noi Bucuresti – Dezvoltare Imobiliara Pallady

Surprize surprize ! IKEA vine in Pallady ! Este senzational pentru dezvoltarea imobiliara de apartamente noi, case si vile noi in sector 3, dar mai cu seama in zona Titan.

ikea Apartamente Noi

Pallady din Apartamente Noi sector 3 va fi urmatoarea piesa pe tabla de sah in dezvoltarea imobiliara de apartamente noi din Bucuresti dupa sector 1 cu Pipera si Baneasa, sector 5 cu Prelungirea Ghencea, sector 6 cu Militari si sector 4 cu Berceni.

IKEA România a cumpărat la sfârşitul săptămânii trecute terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din România. Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziţiei este confidenţială, potrivit contractului încheiat vineri, 12 iunie.

In zona Pallady deja snt in faza de constructie 3 proiecte mari cu apartamente noi ieftine de vanzare ce se pot achizitiona prin Prima Casa.

De asemenea in zona este si proiectul IDEAL Residence care ofera vile noi la pret de apartament care se incadreaza de asemenea in programul Prima Casa.

Ce este mai frumos decat sa ai o vila frumoasa cu curte, loc de parcare, acces securizat si sa beneficiezi de toate facilitatile orasului la maxim 15 minute de mers pe jos?