Chirii apartamente noi bucuresti

Piata de Chirii la apartamente noi din Bucuresti este la inceput. S-au construit foarte multe apartamente noi si multe dintre acestea finalizate, datorita conjuncturii economice, dar si datorita preturilor, pozitiei sau suprafetelor prost impartite, au ramas inca fara proprietar. Solutia pentru acestea este gasirea unui chirias. Astfel a aparut piata de chirii apartamente noi care pana acum era ca si inexistenta.

Chirii Apartamente Noi vs Chirii Apartamente Vechi.

Avem de ales intre chirii pentru apartamente noi sau optam pentru apartamente in blocuri vechi. Principalele avantaje la apartamente noi sunt:

  • Confortul sporit dat de suprafata utilizabila la apartamente noi
  • Izolatie fonica si termica mai buna
  • Instalatii noi si mobilier nou
  • Pretul la chirii apartamente noi este apropiat, uneori chiar la fel cu cel al chiriilor la apartametelor vechi
  • Ansambluri rezidentiale sau blocuri noi care ofera urmatoarele facilitati: contorizari separate la toate utilitatile, acces privat, paza 24h, siguranta cladirii in cazul unui cutremur, parcare acoperita si pazita si eventual acces la sala de fitness, centru spa, piscina, loc de joaca pentru copii, spatial verde special amenajat langa bloc, teren de tenis, etc care se gasesc la diferite proiecte noi imobiliare

Piata de chirii la apartamente noi este flexibila in ceea ce priveste pretul, conditiile inchirierii, timpul de inchiriat, precum si modalitatea de plata.

Bonus din partea unor investitori este posibilitatea cumpararii apartamentului inchiriat peste o anumita perioada de timp.

One thought on “Chirii apartamente noi bucuresti
  1. Am dori sa cumparam un apartament cu 3 camere direct la dezvoltator . Am dori sa platim un avans inainte si dula aceea rate lunare. Daca aveti un raspuns v-a rugam sa ne contactati la nr. De mobil 0765866821

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *