Apartamente Noi – Case Confort P+1+Pod

Apartamente Noi Case

Oras: Bucuresti Sector 3
Zona: Bd. Pallady – Metrou 1 Decembrie
Tip imobil: P+1
Tip apartamente: 4 Camere
Tip suprafete: 153 – 153 mp
Grad ocupare: 67%
Pret (de la): 95000 euro
Stadiu: Structura
Data finalizarii: trimestru 3

Detalii proiect: Case Confort insiruite, P+1+Pod, reprezinta un proiect de 3 case unifamiliale, insiruite pe un teren avand suprafata totala de 340mp, intr-o locatie linistita, verde, selecta, din zona Pallady , Ozana, la circa 10 minute de Metrou 1 Decembrie. Accesul in curte este elegant si in siguranta, printr-o poarta securizata. Fiecare casa este construita pe 3 nivele, Parter, Etaj 1 si Pod, pe structura de beton armat in cadre, pereti exteriori din caramida Porotherm cu sistem de termoizolatie cu polistiren si interiori din rigips cu vata minerala, acoperis cu tabla Lindab. Parterul si etajul 1, in suprafata utila totala de 90,15 mpu, se predau finisate la cheie, cu posibilitatea alegeri finisajelor dintr-o gama de culori, de catre viitorul proprietar, iar podul, cu inaltimea maxima de 3 m, in suprafata cat etajul 1, va fi predat la stadiul de rosu (fara sapa, fara instalatii, dar cu usa de intrare, acces pe scara din beton si izolatia facuta pentru acoperis), va putea fi amenajat dupa dorinta si placul fiecarui proprietar. Parterul in suprafata utila de 43,8mpu, este compartimentat in living, bucatarie, grup sanitar. Etajul 1 este in suprafata utila de 46,35mpu si este compartimentat in 3 dormitoare, o baie si un balcon. Fiecare casa are acces la 2 terase/gradini propri, una de circa 12mp in fata casei, si cealalta de circa 18mp in spatele casei. De asemeni, pentru fiecare casa, este prevazut un loc de parcare de 5mx2,5m in curte. In apropiere sunt gradinita, scoala, magazine, piata, hipermarketul Auchan. O casa perfecta pentru o familie care de mult isi dorea o casa, dar intr-o locatie curata, civlizata, cu acces usor la facilitatile orasului, sau pentru o familie, care isi cauta un apartament cu 3 camere, dar are si dorinta si posibilitatea de a cumpara o casa la pret de apartament.
A iesit autorizatia de constructie si se lucreaza la structura. Rezervati din timp casuta! Primele doua casute s-au rezervat deja. Felicitari!

Tip constructiv:

Casa P+1+Pod, 4 camere, 90,15mp utili, teren aferent terase/gradini circa 30mp, plus 1 loc parcare 12,5mp(5mx2,5m) :
Parter: 43,8 mp utili, living, bucatarie, debara, grup sanitar
Etaj 1: 46,35 mp utili, 3 dormitoare, 1 baie, 1 balcon, acces scara beton
Pod: la rosu, usa intrare, instalatie electrica, acces scara beton, placa de beton peste etajul 1, permite amenajarea locuibila

Finisaje si dotari
Parter si Etaj 1

Usa metalica la intrare
Usi Pinum la interior
Tamplarie PVC
Centrala termica proprie de apartament
Contorizare individuala, energie electrica, termica, apa rece.
Parchet laminat de import
Ceramica de calitate de import
Bai complet echipate Romstal
Cablu TV, telefonie, internet, interfon

Podul la rosu
Acces scara beton
Usa intrare
Instalatie electrica

Pret ultima casuta disponibila, nr.2, pozitia din mijloc:
Casa P+1+Pod, 4 camere, 90,15mp utili, teren aferent terase/gradini circa 30 mp, plus 1 loc parcare 5mx2,5m, in total 132,65 mp utili, 95.000 euro inclus TVA 5%, finisaje la cheie, 1 loc parcare in curte.

Site Proiect www.idealresidence.ro

Modalitati de plata:
• avans minim 5% si orice tip de credit bancar la finalizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *