Planificare Spatiu la apartamente noi

Planificarea spatiului intr-un apartament nou incepe inca din faza vizionarii lui sau si mai incipient din faza vederii pentru prima data a planurilor apartamentului ce urmeaza a fi construit. Este primul lucru la care se gandesc clientii cumparatori imediat dupa ce au constatat ca vor cumpara.

Planificarea spatiului la apartamente poate fi foarte dificil, mai ales ca toti ne consideram experti. Intr-un fel avem dreptate pentru ca stim ceea ce ne dorim insa intotdeauna apar situatii cand realitatea nu este exact cum am planificat-o initial. La apartamente noi exista un avantaj major, cel al modificarii impartirii apartamentului, respectiv deplasarea peretilor interiori cu cativa metrii sau centrimetrii in functie de ceea ce ne dorim, de planificare.

Este bine de stiut ca atunci cand facem o planificare a spatiului de locuit din apartamente noi sa luam in considerare numarul de persoane care vor locui, precum si numarul de persoane care stau in fiecare camera, interdependenta camerelor si utilitatea fiecareia, informatii despre zone de uz comun cum ar fi bucataria, holul, biroul, precum si informatii despre lumina naturala, pozitia ferestrelor si pozitionarea fata de punctele cardinale. Multe aspecte dintr-o camera pot fi utilizate la maxim daca ne punem mintea la contributie sau externalizam acest serviciu catre o firma specializata. Sa nu uitam ca exista o locuinta de doar 6,4 mp in Polonia care are bucatarie, dormitor si baie, toate mobilate si utilate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *