Apartamente noi in luna Decembrie

Apartamente noi in luna Decembrie! In aceasta luna vanzarile de apartamente noi sunt pe ultima 100 de metri. Cei care cumpara in aceasta luna sunt clienti care au vizionat in Noiembrie si sunt decizi sa cumpere in Decembrie.

In aceasta luna gasim oferte apartamente noi de vanzare la preturi ceva mai mici pentru ca se aproprie sarbatorile si dezvoltatorii incearca sa mai atraga ultimii clienti din anul 2013. La fel se intampla si cu creditele acordate de banci. Sunt utimile credite acordate in 2013 si trebuie sa incheie anul cu plafonul de prima casa accordat pe anul in curs.

Este si o perioada a concediilor de iarna si este un prilej bun pentru a face cateva vzionari lejere pentru a ne face o idee despre ceea ce vrem sa cumparam anul viitor. De asemenea este o perioada a deciziilor de a cumpara apartamente noi anul viitor din diverse motive: intemeierea unei familii, plecarea de la parinti, mutarea din chirie, trecerea de la blocuri vechi la blocuri noi.

Cum vreti sa cumparati apartamente noi?

Cum vreti sa cumparati apartamente noi? Este intrebarea care si-o pun toti dezvotatorii imobiliari inainte de a face o prezentare si oferta de apartamente noi de vanzare din portofoliu. Raspunsul il stiu doar clientii.

Adevarul este ca nu exista un singur raspuns. Daca ar fi fost atunci toti devoltatorii ar fi avut aceeasi oferta si toti clientii ar fi vrut aceleasi apartamente noi. Insa toate raspunsurile tind catre un numitor comun. Care este acela? Personalizare este raspunsul. Apartamente noi personalizate.

Ce inseamna apartamente noi personalizate? Daca ne limitam la cumpararea unui apartament gata construit atunci nu ne mai ramane decat amenajarea interioara, respectiv gresie, faianta, parchet, mobilier, electronice si electrocasnice, si eventual o personalizare a peretilor. Cam atat. Pentru majoritatea clientilor aceasta personalizare este suficienta.

Daca dorim insa sa ducem conceptu de personalizare mai departe trebuie neaparat sa cumparam apartamente noi off plan, la stadiul de schita. Personalizarea in acest caz este maxima, in sensul ca putem muta peretii interiori sau putem imparti apartamentul, respectiv suprafata cumparata cum vrem noi. Este ca si cum ne-am construi singuri o casa., numai ca in acest caz este vorba de constructia unui apartament. Putem alege gradul de finisare, materialele constructive, putem asista personal la constructie si finisare, putem personaliza reteaua eletrica din apartament, etc. Este un avantaj foarte mare.

Apartamentele noi care sunt cele mai putin personalizate sunt acelea care au deja bucataria echipata, gresie, faianta si parchet, eventual usi de interior etc. Aceste apartamente noi in general sunt facute pentru vanzare, ieftine, la cele mai mici costuri posibile si reprezinta in general gustul dezvoltatorului, nu al cumparatorului.