Apartamente Noi Perfecte

Exista apartamente noi perfecte? Raspunsul este Da, dar cu o conditie: sa fie perfecte doar din anumite puncte de vedere. Nu poti sa visezi apartamentul perfect si a doua zi sa il gasesti. Nu exista. Intotdeauna vei gasi ceva la el, astfel incat sa fie imperfect.

De cate ori nu am auzit: daca nu era in locatia aia atunci era perfect, daca era ceva mai ieftin atunci era perfect, daca era pozitionat spre rasarit era perfect etc. Intotdeauna va exista cel putin un lucru care sa fie imperfect. Important este sa acceptam acel imperfect. Ca si in relatii, daca invatam sa accetam faptul ca ceea ce cautam nu exista, dar putem gasi ceva care seamana foarte mult, este perfect.

Foarte mute tranzactii cu apartamente noi cad tocmai datorita faptului ca anumite criterii de selectie nu corespund cu realitatea din teren. Sfatul nostru este urmatorul: stabiliti 3 criterii majore ca fiind cele mai importante si cautati apartamente noi de vanzare dupa acele criterii. De exemplu: locatie, pret si suprafata. Cautati toate ofertele posibile care sa contina toate cele 3 criterii, apoi incepeti sa analizati si celelalte criterii cum ar fi: compartimentare, sistem constructiv, pozitia apartamentului fata de puncte cardinale, pozitia apartamentului in bloc la un anumit etaj, numar vecini, apropriere fata de mijloace de transport in comun, fata de parcuri, fata de centre comerciale, vecinatati ale blocului, diverse facilitati ale blocului cum ar fi spa, loc de joaca copii, paza, acces privat, etc. In functie de nevoile fiecaruia aceste criterii vor fi bonus. Cu cat bonusul este mai mare cu atat decizia va fi mai usoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *