Apartamente noi in sector 1 Bucuresti

Exista proiecte de apartamente noi in sector 1 Bucuresti care trebuie neaparat sa le aveti in vedere. Este vorba de Aviatiei Class Residence, Cismigiu Residence si Belvedere Residence.

Apartamente noi in Aviatiei Class Residence

Proiectul ofera un numar de 27 de apartamente noi dintre care 4 garsoniere, 15 apartamente noi de 2 camere si 8 apartamente noi de 3 camere, situate pe 5 nivele. De asemeni, sunt asigurate 27 de locuri de parcare. Amplasat in zona de nord a Bucurestiului, la 500 m de Parcul Herastrau si 10 min. de zona Comerciala Baneasa (Mobexpert, Ikea, Bricostore, Carrefour, Metro, Selgros, Baneasa Shopping City), Aviatiei Class Residence se adreseaza persoanelor pentru care timpul conteaza.

Apartamente noi in Cismigiu Residence

Proiectul este un imobil cu apartamente noi de lux, aflat in imediata vecinatate a parcului Cismigiu, la cativa pasi de Piata Revolutiei si Sala Palatului. Este o imbinare placuta a caminului familial cu o viata moderna, ferit de zgomotul si aglomeratia orasului, amplasat in central capitalei, intr-o zona protejata. Cuprinde un numar de 24 de apartamente noi, dispuse pe 6 nivele, 4 apartamente noi pe nivel, unul de 2 camere si 3 apartamente noi de 3 camere, cu posibilitatea configurarii unui etaj cu apartamente noi de 4 camere. La parterul blocului exista posibilitatea amenajarii unui spatiu de birouri sau comercial.

Apartamente noi in Belvedere Residence

Amplasat in zona comerciala si de afaceri a unui nou centru urban, ansamblul Belvedere se inscrie armonios, prin viziunea arhitecturala de exceptie, in peisajul modern al nordului capitalei.
Desfasurat pe o suprafata de peste 7 ha, Belvedere Residence ofera toate facilitatile unui complex modern:
– Centru de sanatate si frumusete, centru comercial, parcari pentru circa 800 automobile, centru de recreere, club, gradinita, after school, restaurante, promenada pe malul lacului, piscina acoperita/descoperita, terenuri de sport.

Toate aceste 3 proiecte imobiliare de apartamente noi in sector 1 sunt deosebite si merita atentia dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *