Camil Ressu Residence – Apartamente Noi Metrou Nicolae Grigorescu

Oras: Sector 3
Zona: Camil Ressu – Metrou Nicolae Grigorescu
Tip imobil: P+6
Tip apartamente: 2 Camere, 3 Camere
Tip suprafete: 51 – 73 mp
Grad ocupare: 91%
Pret (de la): 62000 euro
Stadiu: Finisaje
Data finalizarii: trimestru 2 – 2016

Apartamente Noi Camil Ressu Metrou

Apartamente Noi Camil Ressu Metrou

Elena Boangiu
0747.010.333
elenaboangiu@yahoo.com

Detalii proiect: Camil Ressu – Ilioara Residence – poate deveni locuinta ta cu acces usor la Metrou, RATB, piata, magazine, parc, scoli, gradinite, licee, policlinica, fiind un bloc nou de apartamente noi, amplasat la doar 4 minute de Metrou N. Grigorescu. Blocul reprezinta un ansamblu de 128 apartamente noi, compartimentate in garsoniere, apartamente cu 2 camere si 3 camere, structurat pe 7 nivele, P+6E, avand in principal bucatariile separate, spatioase, aerisite natural, bine apreciate de toate varstele. La parter sunt amenajate parcari. Termenul de finalizare este 30 aprilie 2016.

Sistem Constructiv:
– Structura de beton armat pe stalpi si diafragme
– Pereti exteriori din caramida Porotherm de 25 cm
– Pereti intre apartamente din caramida Porotherm de 20 cm
– Compartimentari interioare din caramida Porotherm de 15 cm
– Sistem cu termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm
– Tencuiala decorativa

Finisaje si Dotari:
– tamplarie PVC cu geam termopan
– centrala termica
– baie complet finisata si utilata cu obiecte sanitare
– gresie, fainta si parchet la alegere
– usi interioare celulare
– usa exterioara antiefractie din metal
– senzor de gaze in bucatarie
– calorifere din otel de tip panou
– cablu TV, Internet si Telefonie
– toate utilitatile puse pe pozitii si functionale (apa, gaze, electricitate, canalizare)

Preturi si Disponibilitati:

Apartamente  Etaj  Suprafata (mp utili) Preturi (euro)*
Ap 2 camere tip B12 1  51,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B15 1  52,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B22 2  51,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B25  2 52,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B32 3 51,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B35 3 52,5 mp utili  62.000 euro
Ap 3 camere tip B41 4 73,1 mp utili  85.000 euro
Ap 2 camere tip B42 4 51,5 mp utili  62.000 euro
Ap 2 camere tip B45 4 52,5 mp utili  62.000 euro
Ap 2 camere tip B52 5 51,5 mp utili 62.000 euro
Ap 2 camere tip B55 5 52,5 mp utili 62.000 euro
Garsoniere 1-5 37,39 mp utili 42.380 euro – vandute in totalitate


Parcare optional: 5.500euro + tva

*Pretul contine tva 5% (pentru a fi eligibil a cumpara un apartament cu 5% tva trebuie sa nu mai fi cumparat anterior nici o locuinta cu tva de 5%, locuinta nu trebuie sa depaseasca 120 mp utili si nu trebuie sa fie mai scumpa de 450.000 lei, in caz contrar se aplica tva de 20%)

Modalitati de Plata:
– rezervare apartament 1000 euro
– avans minim 5% si restul prin credit Prima Casa
– avans minim 15% si restul prin Credit Ipotecar
– avans negociabil si restul la finalizare

Facilitati:
– parcare
– utilitati contorizate individual exterior
– lift

Puncte de interes (maxim 15 minute mers pe jos):
– Metrou – maxim 4 minute
– Tramvai
– Autobuz
– Parcuri
– Scoli primare
– Liceu
– Supermarket
– Hipermarket

Nota:
Pentru a beneficia de personalizarea spatiului interior al apartamentului la maxim, prin alegerea tuturor finisajelor si dotarilor, precum si eventuala modificare a compartimentarii in limitele arhitecturale, trebuie sa rezervati apartamentul din timp, astfel incat locuinta sa corespunda la final intru totul gusturilor dumneavoastra.

Consultantul tau Imobiliar in Apartamente Noi.
Afla parerea noastra si stabileste o vizionare! Contacteaza-ne !

*Apartamente noi in Bucuresti – Capitala Romaniei este cel mai dinamic oras din punct de vedere imobiliar, avand cele mai multe proiecte de apartamente noi construite sau in curs de constructie din Romania. De-a lungul timpului s-au format distinctiv cateva zone care au dat tonul cresterii proiectelor de apartamente noi, si totodata si tonul cresterii sau revenirii pietei imobiliare. Astfel de zone sunt: zona de Nord cu Baneasa si Bucurestii Noi, zona de sud cu Berceni, zona de Vest cu Militari si zona de Est cu Dristor si Pallady. Aproximativ 70.000 de tranzactii imobiliare s-au incheiat in Bucuresti la nivelul anului 2014, reprezentand 10% din totalul tranzactiilor din Romania.

**Apartamente noi in Sector 3
– Cu o suprafata de 35 km patrati si o populatie de 468.000 de rezidenti, sectorul 3 este printre cele mai atractive zone de investitii imobiliare cu apartamente noi. De asemenea sectorul 3 are parcuri ce insumeaza 131 de hectare, 5 spitale, 18 piete si 70 de unitati de invatamant, dintre care 15 licee si colegii. Cele mai importante zone de dezvoltare imobiliara cu apartamente noi sunt Dristor, Mihai Bravu, Titan si Pallady. Aici gasim toata plaja de oferte de apartamente noi, cu preturi mici, medii si mari, cu zone centrale, semicentrale sau la periferie, cu ansambluri mari de peste 100 de apartamente, cu proiecte de 10 etaje sau de 4 etaje, etc. Sectorul 3 este ideal pentru rezidenta.

Un nou trend imobiliar in Bucuresti referitor la apartamente noi ?

Se pare ca din ce in ce mai multi oameni interesati sa cumpere apartamente noi in Bucuresti vor sa nu plateasca nici un comision agentiei imobiliare.

Intrebarea mea este de ce?

O agentie imobiliara presteaza un serviciu de intermediere care este compus din mai multe servicii cum ar fi: verificarea actelor, verificarea calitatii constructiei, cunoasterea viciilor, cunoasterea informatiilor despre dezvoltator, analizeaza cererea clientului cumparator si identifica in piata acele oferte bune pentru client astfel incat acesta sa nu piarda timp si bani cautandu-le singur.

Trendul de a nu plati un comision pentru serviciile amintite mai sus fac din Agentiile Imobiliare un simplu mijloc de transport de la un apartament la altul pana ce clientul se hotareste. De ce Agentia sa se mai chinuie sa ofere serviciile amintite mai sus cand le poate evita. Agentia se va multumi doar cu comision din partea dezvoltatorului care in general ofera intre 0 si 3%. O data cu criza au disparut si dezvoltatorii zgarciti care nu ofereau deloc comision, astfel ca Agentiile sunt bucuroase cand li se ofera in medie 2% din pretul de vanzare. Iar daca clientul cumparator nu vrea sa ofera comision atunci Agentiile fac pe societatile de transport dupa parerea mea. Ele cunosc ofertele din piata si decat sa faca eforturi in plus prefera sa angajeze consutanti imobiliari lipsiti de experienta, fara facultate, care se mai poarta si mai vorbesc si urat, dar au carnet de sofer si te duc exact unde vrei tu sa te duci, iar la final ei isi vor lua comisionul numai de la dezvoltator, iar clientul daca a facut o alegere proasta este numai si numai vina lui.

Acest trend de comision 0% pentru agentii oferit de clientul cumparator, dupa parerea mea este numai impotriva clientului. Din pacate din ce in ce mai multe Agentii adopta acest trend si nu din cauza ca vor sa devina firme de transport, ci din cauza clientilor care evita agentiile care le iau comision pentru serviciile de mai sus. Sa vedem unde ajungem cu acest trend!

5 greseli pe care le fac cei care cumpara apartamente noi

Iata cateva greseli care se fac atunci cand clientii pornesc in cautarea de apartamente noi in Bucuresti :

1. Nu colaborează cu agenţia de imobiliare potrivită.

Este foarte important alegerea unui agent cu vechime, care practică această meserie cu normă întreagă, şi care cunoaşte inventarul proprietăţilor din zona de care este interesat cumpărătorul.

2.Nu cercetează piaţa imobiliarăînainte să aplice pentru un împrumut.

Oamenii trebuie să se informeze în legătură cu ratele şi dobânzile, aşa încât să nu fie luaţi prin surprindere şi să se asigure că pot plăti o anumită proprietate.

3. Nu văd în perspectivă.

Cei care îşi cumpără pentru prima oară o casă nu estimează corect viitoarele cheltuieli ataşate achiziţiei, precum impozitul pe casă, întreţinerea, plata ratei, dar şi mentenanţa imobilului. Specialiştii recomandă cuplurilor în care ambii parteneri au venit să stabilească valoarea împrumutului şi modalitatea de rambursare luând în calcul un singur salariu, astfel încât să-şi asigure stabilitatea financiară cu ajutorul celuilalt.

4. Acceptă sfaturi de la persoane neavizate.

Persoanele care nu cunosc situaţia pieţei ar putea oferi sfaturi eronate cu privire la diferenţele de preţ de la o zonă la alta. Părinţii, rudele sau prietenii care nu au cumpărat recent o proprietate nu ştiu care sunt preţurile şi condiţiile pieţei locale. De asemenea, preţurile diferă în funcţie de cartierul în care sunt situate apartamentele, specificatii tehnice, etaj, calitatea lucrarilor, facilitatile oferite de complexul rezidential, impartirea si dotarea apartamentelor etc.

5. Nu fac o inspecţie a locuinţei.

Inspecţiile pot dezvălui potenţialilor cumpărători diferite dezavantaje sau probleme  ale imobilului, pe care un necunoscător nu le-ar băga de seamă. Este recomandat să se cunoască toate aceste aspecte, astfel încât suma plătită pentru respectiva locuinţă să reflecte realitatea.

Exista numeroase ansamburi rezidentiale cu apartamente noi de vanzare in Bucuresti care merita toata atentie si exista si mai multe persoane specializate in tranzactii cu apartamente noi care va pot oferi ajutorul. Una dintre acestea este Consultantul Imobiliar Specialist Elena Boangiu.

Sistemul American de vanzare apartamente noi

Cum este sistemu American de vanzare apartamente noi? Cum arata piata de apartamente noi in SUA?

Piata de apartamente noi de vanzare in America este foarte bine reglementata. Toti vanzatorii de apartamente trebuie sa aiba un consultant imobiliar propriu care se va ocupa de tot ce este necesar pentru vanzare. Verificarea actelor, evaluarea proprietarii, promovare, vanzare, sfaturi pentru proprietar, vizionari cu clienti, mentinerea relatiei cu clienti, negociere, sunt printre serviciile oferite de catre consultant imobiliar astfel incat apartamentul sa poata fi cat mai bine reprezentat si uterior vandut. In SUA vanzatorul si cumparatorul de apartamente noi nici nu se vor cunoaste. Actele sunt semnate pe rand, iar ofertele de pret sunt scrise pe hartie, nu sunt vorbe aruncate in vant.

In Romania vanzarea apartamentelor noi in general se face dupa urechea fiecarui dezvoltator. Nu au o strategie bine definita si in functie de clientii care ii trec pragul el poate sa vanda sau nu. De obicei aceste vanzari se fac in pierdere, ori de pret, ori de timp, daca pretul este foarte mare.

Exclusivitate Apartamente Noi – Comision 0%

Ce inseamna Exclusivitate la apartamente noi ? Ce inseamna comision 0% ? Ce inseamna exclusivitate la vanzare ? Sunt cateva intrebari care si le pun clienti atunci cand vad astfel de lucruri la apartamente noi de vanzare.

Comisionul de 0% nu exista! Comision 0% se aplica numai in cazul in care nu exista intermediari intre cerere si oferta. In cazul in care o Agentie Imobiliara sau un Consutant Imobiliar se ocupa cu prezentarea si vanzarea ofertei de apartamente noi atunci comisionul este inclus deja in pretul ofertei si are valoare intre 3% si 6% plus tva. Comision 0% este de fapt Comision 3% ascuns.

Presupunerea clientilor ca este mai bine sa caute oferte cu comision 0% este eronata. Doar un procent de 7% dintre ofertele de pe piata sunt in regim de exclusivitate, iar serviciile Agentiei care detine exclusivitate sunt mascate in pretul de cumparare. Astfel Clientul nu stie cat costa serviciul Agentiei si nici nu poate eventual negocia comisionul.

Marele dezavantaj in acest caz este ca Agentiile se concentreaza sa vanda clientului un apartament numai la acest proiect exclusiv, neglijand total serviciul de intermediere care inseamna cautarea acelei oferte compatibile cu dorintele clientului.

In cazul pietei de apartamente noi in Bucuresti in special, exista 2 cazuri posibile de regim exclusiv:
1. Exclusivitate pe un proiect de apartamente noi in Bucuresti

– Agentia poate sa obtina exclusivitate pe un proiect de apartamente noi semnand un contract cu investitorul pe o anumita perioada de timp, in care Agentia trebuie sa vanda un anumit numar de apartamente si sa investeasca in promovare proiectului, in schimbul regimului exclusiv al vanzarilor si platii unui comision

2. Exclusivitate pe un client care cauta apartamente noi in Bucuresti

– Agentia poate sa obtina exclusivitatea unui Client care cauta apartamente noi semnand un contract pe o anumita perioada de timp, in care Agentia trebuie sa ii gaseasca clientului anumite apartamente noi compatibile cu cererea acestuia, in schimbul platii unui comision

Comision 3% Apartamente Noi Bucuresti

De ce se practica comision de 3%  ?

Este un comision standard pe care Agentiile Imobiliare din Bucuresti il practica de la inceput si reflecta in totalitate costurile pe care acestea le au pentru a reusi incheierea tranzactiilor cu apartamente noi. Trebuie luate in considerare costurile cautarii ofertelor imobiliare, timpul necesar procesarii lor, instructia agentilor imobiliari despre fiecare oferta, costuri administrative (telefon, benzina, hartogaraie, timp) pentru fiecare client care calca pragul Agentiei, comisionul consultantilor imobiliari daca tranzactia se efectueaza, serviciul de intermediere prestat, sfaturi, precum si asistenta la inchierea tranzactiei imobiliare. Toate aceste costuri se reflecta in procentul de 3% din valoarea tranzactiei,

Comisionul de 3% este fix, de obicei, in cazul sumelor sub 100.000 euro. Cu cat tranzactia depaseste 100.000 euro cu atat comisionul se poate negocia in functie de Agentie si de Client. Cei mai multi clienti ofera si nu negociaza acest comision 3%, din simplul motiv ca au gasit ceea ce au cautat si sunt pe deplin multumiti. Daca fiecare client ar negocia, Agentiile ar fi modificat din 3% in 4% si nu ar fi multumit pe nimeni.

De ce nu se negociaza comisionul inainte ca Agentia sa presteze serviciul?

Multi clienti vin la sediul Agentiei si inainte ca Agentia sa poata incepe prestarea serviciului de intermediere, vor de la inceput sa negocieze comisionul. Este absurd. Clientii trebuie mai intai sa vada daca Agentia respectiva ii poate ajuta cu gasirea apartamentului dorit si dupa aceea sa evalueze daca servicul prestat a fost sau nu de calitate.

De ce se achita comisionul integral in momentul semnarii unui antecontract?

Piata de apartamente noi din Bucuresti este diferita de alte piete prin prisma faptului ca ofertele din ansamblurile rezidentiale se pot vinde in stadiul de proiect. Altfel spus, Agentia presteaza serviciul de intermediere in acest moment, clientul se hotaraste asupra unui proiect care este la fundatie, semneaza un antecontract si asteapta 2 ani sa fie terminat pentru a intra in posesia ofertei. Daca comisionul ar fi platit peste 2 ani cand clientul intra in posesia apartamentului, ar insemna ca Agentiile sa presteze servicii gratis timp de 2 ani si dupa aceea sa primeasca banii. Este absurd.

Serviciul se plateste dupa ce este efectuat. Multi clienti invoca faptul ca exista posibilitatea sa nu mai cumpere peste 2 ani si ca achite comisionul degeaba. Total gresit. Serviciul a fost prestat, trebuie platit. Nu este vina Agentiei faptul ca Clientul din diverse motive nu mai poate cumpara. Serviciul pe care il face Agentia este strict legat de intermediere, de cerere si oferta si nu are legatura cu solvabilitatea clientului peste o anumita perioada de timp sau cu diverse motive care fac sa nu se mai semneze contractul final. La fel se intampla si in cazul in care investitorul nu mai poate semna actul final. Nu este vina Agentiei ca investitorul nu mai poate sa vanda clientului. Clientul este protejat prin antecontract in acest caz.

Prestarea serviciului de intermediere presupune, pe scurt, gasirea unei oferte compatibile cu cerintele clientului in vederea semnarii un act (antecontract/contract/schimb/folosinta) privind transferul proprietatii de catre un Consultant Imobiliar. O data serviciul indeplinit trebuie achitat comisionul.

Vinzi singur sau ajutat? Riscuri pentru apartamente noi

Piata imobiliara din Romania, in special in Bucuresti este foarte dificila. Desii exista foarte multe posibilitati de a promova vanzarea unui apartament exista anumite riscuri daca te decizi sa vinzi singur.

Iata cateva riscuri daca ai apartamente de vanzare in Bucuresti la care nu te-ai gandit atunci cand ai decis sa vinzi proprietatea pe cont propriu, fara a apela la un consultant imobiliar profesionist:

1. Supraevaluarea – poti foarte usor sa stabilesti preturi mari pentru apartament pentru ca te informezi doar din auzite si din vazute. Este important de retinut ca atata timp cat cererea de pret nu intalneste oferta de pret, nu se vinde nimic

2. Oferta invizibila – este foarte usor sa promovezi un apartament in piata, dai anunturi online si in presa scrisa, eventual mai pui un banner in balcon si cam atat. Problema apare ca piata este bombardata de oferte si sansele ca oferta ta sa treaca neobservata sunt foarte mari.

3. Negociere proasta – este foarte usor sa pierzi un client atunci cand acesta vine sa negocieze pretul si conditiile cumpararii. De cele mai multe ori negocierile devin personale, adica tu ca proprietar spui ca apartamentul este cel mai cel mai pe cand clientul spune exact contrariul si imediat orgoliul proprietarului poate interveni si atunci tranzactia cade foarte usor.

4. Incheierea tranzactiei – daca negocierea decurge bine exista riscul apoi ca clientul sa se razgandeasca pana la incheierea tranzactiei la un notar. Timpul de la negociere si pana la incheierea contractului de vanzare cumparare este foarte important. Sunt pasi tehnici ce trebuie parcursi de catre proprietar si client pana la finalizarea contractului si exista riscul ca clientul sa se razgandeasca intre timp gasind o oferta mai buna sau din cauza tergiversarii actelor.

Un consultant imobiliar profesionist va sti sa evalueze proprietatile: casa, apartamentul, apartamente noi, cat mai aproape de punctul de intersectie al cererii cu oferta de pret, va sti cum sa promoveze astfel incat ofertele sa fie interesante si atractive, va negocia foarte detasat de problemele personale atat ale proprietarului cat si ale cumparatorului si cunoaste foarte bine detaliile tehnice de a finaliza tranzactia in cel mai scurt timp posibil si cat mai sigur.