Unde creste si unde scade pretul la apartamente noi ?

Ultima analiza imobiliara arata cresterea si scaderea de preturi in Bucuresti si Ilfov pe zone. Criza imobiliara este o permanent preocupare pentru proprietari si o provocare pentru clienti vis a vis de pretul oferit si cerut pentru apartamente.

Imediat cum a inceput criza apartamente noi de lux au fost cele mai afectate, scaderea drastica a pretului cu peste 50% face din aceste locuinte o buna oportunitate pentru cei carora le era imposibila aceasta piata. In schimb apartamentele noi de la periferia Bucurestiului au avut un pret relativ stabil.

Astfel ca in 2013 fata de 2012 avem incontinuare o usoare scadere a preturilor la apartamente noi in Centrul Bucurestiului si in cartierele rezidentiale considerate de lux, in timp ce preturile cartierelor marginase au avut o usoare crestere. O usoara scadere a preturilor au inregistrat si zonele din afara Bucurestiului, cele din Ilfov. Si este si normal deoarece zona Ilfov era cautata inainte de criza datorita pretului mai mic, insa o data cu criza si caderea generala a preturilor au facut ca aceasta zona sa nu mai fie atractiva datorita distantei fata de Bucuresti, fata de mijloace de transport in comun, fata de zone comerciale etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *