IDEAL Residence VILE

IDEAL Residence VileAu mai ramas doar 6 vile de vanzare in ansamblul IDEAL Residence din zona Titan Pallady.

IDEAL Residence Vile este un ansamblu rezidential unic in zona Titan – Pallady de case si vile noi. Primul proiect de vile insumand 3 unitati a fost deja contractat in totalitate. Al doilea proiect de vile care totalizeaza un numar de 9 locuinte va fi predat si finisat la cheie in trimestrul 4 2015.

Fiecare vila din Ansamblul IDEAL Residence este construita pe 3 nivele, respectiv Parter, Etaj 1 si Pod, cu structura de beton armat in cadre, pereti exteriori si interiori din caramida porotherm cu sistem de termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm si acoperis cu tabla Lindab.

O casa perfecta pentru o familie care isi doreste o vila cu 4 camere + pod (mic birou, loc de joaca sau spatiu depozitare), sa aiba curte, loc de parcare si acces privat, cu o pozitie buna si acces usor catre metrou, gradinita, scoala, piata, hypermarket, magazine si oras.

Fiecare vila din Ansamblul IDEAL Residence Vile 2 este construita pe 3 nivele, respectiv Parter, Etaj 1 si Pod, cu structura de beton armat in cadre, pereti exteriori si interiori din caramida porotherm cu sistem de termoizolatie din polistiren expandat de 10 cm si acoperis cu tabla Lindab.

Parterul si etajul 1, in suprafata utila totala de 89 mp utili, se predau finisate la cheie, cu posibilitatea alegeri finisajelor, iar podul in suprafata de aproximativ 40 mp utili (cat suprafata etajului 1), va fi executat din lemn placat cu OSB si izolatie facuta pentru acoperis. Acesta va putea fi amenajat pentru solutii variate de depozitare, mic birou sau spatiu de joaca pentru copii. Inaltimea maxima a podului este de 2,3 m.

Fiecare vila are acces la 2 terase/gradini proprii, una de 12 mp in fata si cealalta de 23 mp sau 62 mp in spate. De asemeni, pentru fiecare vila, este prevazut un loc de parcare de 12,5 mp.

Finisaje:

– Centrala termica Hermann
– Baie complet finisata si utilata cu obiecte sanitare moderne
– Tamplarie PVC cu geam termopan
– Gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate
– Calorifere din otel tip panou
– Usi interioare din lemn Pinum
– Usa intrare anti-efractie
– Senzor de gaze in bucatarie
– Toate utilitatile puse pe pozitie si contorizate separat – gaze, electricitate, apa

Sistem Constructiv:

– Structura de beton armat B350 pe stalpi si diafragme
– Pereti exteriori din caramida Porotherm de 30 cm
– Compartimentari interioare din caramida Porotherm de 11,5 cm
– Termoizolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm
– Tencuiala decorativa

Avantaje:

– Loc de parcare gratuit si delimitat langa imobil
– Mici spatii verzi in curtea interioara
– Curte imprejmuita cu gard din otel si acces privat
– Locatie linistita, departe de agitatia specifica orasului Bucuresti, dar cu acces usor spre Blv. Pallady si Metrou 1 Decembrie
– Vecinatati: scoala, gradinita, hypermarketul Auchan, Metrou 1 Decembrie, Mega Image, diverse magazine comerciale

*Apartamente noi in Bucuresti – Capitala Romaniei este cel mai dinamic oras din punct de vedere imobiliar, avand cele mai multe proiecte de apartamente noi construite sau in curs de constructie din Romania. De-a lungul timpului s-au format distinctiv cateva zone care au dat tonul cresterii proiectelor de apartamente noi, si totodata si tonul cresterii sau revenirii pietei imobiliare. Astfel de zone sunt: zona de Nord cu Baneasa si Bucurestii Noi, zona de sud cu Berceni, zona de Vest cu Militari si zona de Est cu Dristor si Pallady. Aproximativ 70.000 de tranzactii imobiliare s-au incheiat in Bucuresti la nivelul anului 2014, reprezentand 10% din totalul tranzactiilor din Romania.

**Apartamente noi in Sector 3 – Cu o suprafata de 35 km patrati si o populatie de 468.000 de rezidenti, sectorul 3 este printre cele mai atractive zone de investitii imobiliare cu apartamente noi. De asemenea sectorul 3 are parcuri ce insumeaza 131 de hectare, 5 spitale, 18 piete si 70 de unitati de invatamant, dintre care 15 licee si colegii. Cele mai importante zone de dezvoltare imobiliara cu apartamente noi sunt Dristor, Mihai Bravu, Titan si Pallady. Aici gasim toata plaja de oferte de apartamente noi, cu preturi mici, medii si mari, cu zone centrale, semicentrale sau la periferie, cu ansambluri mari de peste 100 de apartamente, cu proiecte de 10 etaje sau de 4 etaje, etc. Sectorul 3 este ideal pentru rezidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *