Apartamente noi Titan

Cartierul Titan este unul din cele mai frumoase zone din Bucuresti si unul dintre vedetele pietei imobiliare. Blocuri rezistente, apartamente spatioase, spatii verzi, parcuri si multe locuri de parcare au convins multi clienti sa se mute in Titan.

Acest lucru a atras atentia si automat necesitatea dezvoltarii zonei in toate directiile. Astfel au aparut mall-uri, hypermarketuri, brand-uri de notorietate, sedii de firme mari, dezvoltatori imobiliari.

S-a construit mult in sectorul 3, apartamente noi in cartiere ca Vitan, Dristor si Titan. Insa ofertele dezvoltatorilor imobiliari au ceva particular fata de alte cartiere si zone din Bucuresti. Raportul pretului de apartamente noi fata de apartamente vechi este unul foarte scazut. De ce? Tocmai datorita faptului ca blocurile comuniste sunt inca rezistente, majoritatea lor pozitionate foarte bine fata de parcuri in general, fata de mijloace de transport si spatii comerciale. Astfel ca pretul cerut pe metru patrat in sectorul 3 este unul in general aproape de cel cerut in blocurile vechi.

Fata de alte zone din Bucuresti, oferta de apartamente noi din Titan contine in general apartamente de 2 camere si 3 camere. Garsonierele sunt destul de putine pentru ca in general nu se cer decat de catre investitori. Majoritatea cumparatorilor in sectorul 3 si in special in Titan sunt familii care au nevoie de cel putin 2 camere. Daca in alte sectoare cum ar fi sectorul 4 unde zona limitrofa este ceruta foarte mult din cauza pretului scazut, in sectorul 3 chiar daca ar fi aceeasi oferta cumparatorii nu s-ar grabi sa cumpere limitrof, tocmai din cauza ca vor sa fie aproape de parcuri, spatii comerciale, mall-uri si mijloace de transport in comun. Intr-un cuvant cumparatorii de apartamente noi din sectorul 3, respectiv titan sunt pretentiosi. Prefera sa cumpere la un pret mai mare doar sa aiba facilitati mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *